miercuri, 25 august 2010

O icoana a supravietuit incendiului de la Maternintatea Giulesti

Iata stirea:


Desi in salonul de la Reanimarea Maternitatii Giulesti, cuprins de flacari lunea trecuta, incubatoarele, mobilierul si toata aparatura au fost distruse de flacari, anchetatorii au descoperit surprisi ca o iconita de plastic, infatisandu-l pe Sfantul Stelian cu un prunc in brate, a ramas intacta.
Temperatura in seara dezastrului atinsese in incaperea respectiva circa 200 de grade Celsius, cu toate acestea, obiectul a fost gasit sub o saltea carbonizata, fara sa aiba vreo urma ca trecuse prin foc.
“E o minune! Mi-au dat lacrimile. Va rog sa i-o dati parintelui care a pus-o acolo. Macar cu asta sa ramana. Stiu ca bebelusii din patuturi au murit asfixiati luni seara. Totusi, sper si ma rog la Dumnezeu ca iconita sa-l fi protejat pe copilas si acesta sa traiasca”, a declarat anchetatorul care a gasit iconita, in exclusivitate pentru Libertatea.
 Cinci bebelusi au pierit si alti sase au suferit arsuri grave in urma unui incendiu care a izbucnit, luni seara, la Reanimarea Maternitatii Giulesti din Capitala.
 Concluzia celor de pe blogurile crestine? A fost o minune, e o dovada clara ca exista Dumnezeu. Un Dumnezeu atotputernic si iubitor care lasa cinci bebelusi sa moara in flacari iar pe sase ii schilodeste pe viata, insa salveaza o icoana. Laudat fie numele lui...

Un comentariu:

mon peuple de kko spunea...

Vad ca lu' Dumnezeul ortodox ii sunt mai dragi icoa(n)ele,decat bebelusii...
Sau poate,de dragi ce-i sunt,ii cheama la el.Da'cum ramane cu ailalti 6,care cine stie cu ce sechele or fi ramas?A,da,ii sunt dragi si aia,dar ii mai lasa pe aici,sa mai ispaseasca...