miercuri, 17 octombrie 2012

Sa citim copiilor nostri din biblie!



Staţi liniştiţi, violatorii n-au scăpat deloc uşor: s-a lăsat cu război, cetatea le-a fost arsă, iar toţi oamenii şi toate vitele din cetate, şi din cele aliate, au fost nimicite.
Deci, totul s-a terminat cu bine !



Preluare de pe Facebook

3 comentarii:

ovi spunea...

Mai oameni buni, sunteti in eroare pana la gat. Citatul acela pe care l-ati extras din Biblie are titlul "Nelegiuirea din Ghibeea", deci Biblia spune din start, inca de la titlu, faptul ca aceea era o fapta reprobabila, o fapta care NU trebuie urmata. Acea fapta era doar data ca un EXEMPLU NEGATIV, nicidecum ca un exemplu pozitiv.
Nu mai incercati sa manipulati lumea sau sa dezinformati, prezentand doar o frantura de cateva randuri din Sfanta Scriptura si nedand astfel TOT CONTEXTUL.

abis spunea...

Gresesti. Negativa este gloata, comportamentul omului respectiv, este pozitiv

ovi spunea...

Domnilor, in Biblie sunt relatate multe fapte, unele desavarsite, altele dure si aspre. In ceea ce priveste pe acestea din urma, e adevarat ca in Biblie sunt descrise unele fapte dure, razboaie si cuceriri de cetati, iar omorurile in razboaie reprezinta ceva normal. Nu te duci la razboi sa joci turca sau sa te pupi cu adversarul, ci te duci ca sa omori. Asa e de cand lumea si pamantul, in orice razboi din orice epoca si asa va fi si de acum inainte, indiferent ca voua va place asta sau nu. Adevarul nu tine cont de placerile sau neplacerile voastre si nici de acordul sau dezaprobarea voastra. Ceea ce e adevarat e asa indiferent de sentimentele si opiniile auditoriului.
Biblia e o carte completa, necenzurata, care arata adevarul asa cum e el, uneori frumos si roz, alteori aspru si dur. Daca nu iti place, mergi si cearta-te cu adevarul, nu cu noi crestinii.

Voi cei de pe acest blog nu sunteti autoritati in teologie asa ca nu aveti competenta necesara sa spuneti ca Biblia e nu stiu cum.
Daca tu sustii ca religia crestina e falsa si ca tu ai cunostinte care le intrec pe cele ale teologilor din universitati, prezinta-ti parerile intr-un mediu academic, intr-o lucrare de licenta, disertatie sau doctorat de fata cu o comisie care sa le evalueze. Dupa ce vei face tu asta si parerile tale vor fi evaluate si validate de acele comisii, poate ca atunci o sa le luam in considerare.